Veel geleerd over mezelf

Ik heb aan de combinatie van Essence en Source heel veel gehad. Ik merk op allerlei vlakken in mijn leven hoeveel ik gegroeid ben door de trainingen. Ik zal een aantal voorbeelden geven.
Ik stel dingen niet meer uit. Ik doe het meteen op het moment dat het zich aanbied. Voor de trainingen stelde ik heel veel dingen (bellen, een e-mail beantwoorden, het repareren van de kast, enz.) uit.
Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en ben mezelf niet continu aan het overprikkelen. Hierdoor werk ik veel effici├źnter, val ik makkelijker in slaap, verveel ik me minder en spendeer ik meer tijd aan mijn partner.
Ik vind het niet meer eng om te zeggen wat ik wil, wat er aan de hand is of hoe ik ergens over denk. Voor de trainingen had ik vooral moeite om dit soort dingen te zeggen tegen de mensen die het dichtst bij me staan, nu gaat het zonder problemen.
Mijn relatie is nog fijner geworden. Ik luister beter, ik geef beter aan wat ik fijn vind zodat mijn man daar rekening mee kan houden, ik ga er niet meer vanuit dat hij wel begrijpt wat ik graag wil, we hebben meer plezier samen.
Ik geniet meer van mijn leven, heb meer energie en ben vrolijker.
Ik ben zeker van mezelf in mijn werk. Ik kan mijn werk (als docent) daardoor veel beter uitvoeren en leerlingen ook waardevolle lessen meegeven die ik zelf uit de essence en source heb gehaald. Bijvoorbeeld dat de leerling zelf de enige is die verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag en de enige is die dit gedrag kan veranderen. Of dat een leerlingen door steeds te zeggen dat hij/zij het niet kan, het ook inderdaad niet gaat lukken. Dat het belangrijk is om andersom te denken.
Ik zou nog heel veel meer kunnen schrijven, want ik heb erg veel aan de trainingen gehad.
Het is niet zo dat ik deze vaardigheden nooit had geleerd als ik niet de essence en de source had gedaan. Het heeft er echter wel voor gezorgd dat ik het versnelt heb geleerd en dat het goed beklijft.
Op de eerste dag van de training was ik erg verbaasd over de werkwijze, die absoluut anders is dan de meeste trainingen. Het zorgt echter voor veel veiligheid en duidelijkheid, daardoor kon ik nog meer leren tijdens de training. Vooral het werken met muzieknummers vind ik erg leuk en waardevol.