Stefan v. H.

Persoonlijke groei en rust 

In mei 2013 heb ik de Essence en de Source training gedaan. Ik heb er geen moment spijt van gehad. In mijn jeugd zijn er veel dingen gebeurd. Mijn vader heeft diverse dingen gedaan tijdens en na de scheiding, waarvoor hij ook in de cel is beland. Dingen waarmee hij mijn moeder, mijn broers en mij pijn heeft gedaan. Ik heb in mijn tienerjaren altijd schrik gehad voor mijn vader en ook dat ik op hem zou gaan lijken. Er werd altijd gezegd “zo vader zo zoon”. Ik wilde niet op hem lijken, maar qua ondernemendheid leek ik het meest op hem. (tov mijn broers)
Na de training heb ik mijn Pa kunnen vergeven voor de dingen die hij 20 jaar en langer geleden heeft gedaan en is het contact weer beter geworden.
Daarnaast kan ik veel beter omgaan met problemen en weet ik mijn eventuele eigen woede goed te beheersen. De omgang met mijn kinderen is veel beter. Ik kan beter luisteren.

Ik vind het een toptraining en kan hem iedereen aanraken die bereid is zichzelf te ontwikkelen. En dan moet je soms ook even door wat pijn heen (uit je comfortzone). Maar dat is het zeker waard.