Anitra Fortgens

Mijn leven is pas echt begonnen met het volgen van de Essence en Source Training! Wat ik met name geleerd heb bij Essence is het loslaten van het verleden en te leven in het NU! Dat is niet nieuw, maar ik heb nooit eerder de tools aangereikt gekregen hoe dat te doen. Ik heb geleerd dat je om te groeien je buiten je comfort zone moet durven te gaan. En wat wordt het leven dan leuk en interessant als je durft te gaan voor je dromen en idealen.
Bij Essence Trainingen krijg je les van top trainers. Hun mission statement is: Creating a Better World out of Love, Care and Cooperation. En dat maken ze dik waar.
Als je eenmaal een Essence training gevolgd hebt heb je een levenslange garantie dat je welkom bent om de leerstof te herhalen over en over. De vrijwilligers die assisteren bij een training hebben de training zelf al doorlopen en weten dus precies wat je doormaakt. Ik heb ondertussen ook al een keer geassisteerd. Geweldig om de leerstof opnieuw te kunnen horen langs de lijn en een ander te assisteren bij zijn/haar leerervaring. Zo vergeet ik het nooit meer en kan ik oefenen en oefenen in een veilige omgeving. Dat is ook zo mooi aan Essence Trainingen. Je oefent de “nieuwe” manier van leven in een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt fouten te maken, want daar leer je van. Je wordt liefdevol opgevangen. Je gaat altijd goed een training uit. Dit heet ervaringsleren en op deze manier vergeet je nooit meer wat je geleerd hebt.
Het is altijd weer thuiskomen in een warm bad als ik in het gebouw ben van Essence. Kom en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom op de gratis mini-workshops Essence elke maand opnieuw. Eén tip: doe Essence en Source als één training dan is het effect het grootst voor je leren. Je krijgt dan ook meteen een korting als je ze allebei tegelijk boekt.Mooi meegenomen. Deze twee trainingen horen echt bij elkaar. Ze versterken elkaar. Laten het geleerde beter beklijven. Het effect is deste groter qua leren.
Een training verloopt als een ge-oliede machine. Alles is goed doordacht en een ieder heeft zijn rol. Het zijn 5 intensieve dagen met een prachtige afsluiting. Als je de kosten van de training omrekent naar het aantal uren dat je les ontvangt met de levenslange garantie, dan is Essence en Source helemaal niet duur. Trouwens ik ben het waard! Dat is iets wat ik zeker geleerd heb: ik ben het waard! Mocht je toch nog aarzelen of meer info nodig hebben, je mag me altijd bellen of mailen. Het kantoor van Essence mag je mijn gegevens geven. Misschien tot ziens op een gratis mini-workshop ter kennismaking. Ik leid je graag rond. Tot ziens! Anitra