Source training

Informatie

Je kracht leren kennen en inzetten in elke situatie?

Dat is waar de Source training over gaat! Door onze bewezen en unieke trainingsmethode ga je in vijf dagen tijd op een andere manier naar jezelf kijken.

Door de training zal je zien dat jij de hoofdrolspeler bent in je eigen leven en zal je vanuit dit inzicht de resultaten creëren die jij wilt, je zal daadkrachtiger keuzes maken, het lef ontwikkelen om jezelf te laten zien en je zal weten hoe terug te vallen op de kracht die je in je hebt. Nieuwsgierig hoe je dit kunt bereiken? Lees dan vooral verder.

Over de training

De Source training duurt vijf dagen en tijdens de training werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Doordat je dit ziet en ervaart zijn de resultaten van de training duurzaam en langdurig. Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën. Door de methode die wij gebruiken ontwikkel je de mindset om dat leven te creëren wat jij wilt.

De Source training is de vervolgtraining na de Essence training. Waar de Essence training hoofdzakelijk gericht is op de relatie tussen jou en je omgeving, gaat de Source training over de relatie tussen jou en jou. In de training zie je dat jij de hoofdrolspeler bent in je eigen leven en wat voor resultaten dit kan bieden. Je zult je eigen kracht ervaren en leren hoe je die kracht kunt gebruiken op het moment dat jij dat wil. Hierdoor kun je gebruik maken van het volle potentieel dat jij in je hebt. Ook is de Source training een verdieping van dat wat je in de Essence training hebt geleerd.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

 • Omgaan met negatieve feedback.
 • Op jezelf vertrouwen, ongeacht de omstandigheden.
 • Onvoorwaardelijk gaan voor jezelf en jouw doelen, zonder te forceren.
 • Zelfvertrouwen en assertiviteit.
 • Waar je energie vandaan komt, wat die energie kan blokkeren en hoe je die energie beter kunt benutten.
 • Keuzes maken en hoe je nog meer mogelijkheden kunt zien hierin.
 • Leren omgaan met het maken van fouten.

De Source training is de beste investering die je in jezelf kunt doen. Mensen die de Source training hebben afgerond staan vol zelfvertrouwen in het leven en creëren mooie resultaten vanuit daadkracht en positieve energie. Ze gaan voor hun doelen en voor dat wat ze willen, vanuit het vertrouwen dat ze hebben in hun eigenheid en kunnen. Andere resultaten die deelnemers hebben behaald door de Source training: creativiteit in het bedenken van oplossingen, openheid in contact met anderen, leidinggeven op een inspirerende manier, in actie komen en blijven, rust en plezier.

Voorafgaand aan de training sturen we je een vragenlijst. Hierop kun jij aangeven waar jij aan wilt werken tijdens de training. Hoewel de training in een groep wordt gegeven, is het een individuele training. Dat wil zeggen: het gaat om jou en wat jij eruit wilt halen.

Praktische informatie

Dagen en tijden

De Source training start op woensdag en eindigt op zondag. De starttijden zijn als volgt:

 • Woensdag : 14.00u (binnenkomst vanaf 13.00u)
 • Donderdag: 14.00u
 • Vrijdag: 12.00u
 • Zaterdag: 12.00u
 • Zondag: Tussen 10.00 en 12.00u

De eindtijden van de training zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Na de training zijn er ook twee terugkomavonden. De eerste terugkomavond is meestal op de woensdag na de training. De tweede terugkomavond is niet op een vaste avond. Als je wil weten wat de precieze datum is van deze tweede terugkomavond, neem dan vooral contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@essencetrainingen.nl of door op werkdagen tussen 12.00 en 18.00u te bellen naar 020-5062070.

Beide avonden starten om 19.00 en eindigen rond 23.00 uur.

Prijs

De Source training kost €1250,- inclusief btw.

Er geldt een korting van €200,- wanneer de Essence en Source training als pakket worden geboekt. Het totale pakket kost €1945,- inclusief btw.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

 

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

 

Testimonials

Testimonials