Source Mastery Accelerator

Informatie

In meesterschap blijven tijdens uitdagende situaties en omstandigheden, daar gaat de Source Mastery Accelerator (SMA) over. 

De SMA is een verdiepingstraining voor deelnemers die de Source training hebben gevolgd. 

Herken je die momenten waarop je je zorgen maakt over mogelijke veranderingen, die lijken een crisis aan te kondigen op het werk of in je privéleven?

Denk je regelmatig dat je concessies doet waarmee je echte verlangens naar zelfontplooiing opzij schuift? En vraag je je dan na een tijdje af: wat hield me eigenlijk tegen?

Als je jezelf herkent in een van deze situaties of jezelf afvraagt hoe je hier op een betere en effectieve manier mee om kunt gaan, dan is de SMA training voor jou.

Over de training

Het doel van deze training is om de resultaten van de Source training te versnellen tot een succesvolle, gefocuste kracht in uitdagende, realistische situaties.

Meesterschap is belangrijk, en toch is het in sommige situaties een uitdaging om in meesterschap te blijven.

  • Ongewenste, confronterende veranderingen (zoals verlies van inkomen, zaken, een relatie of een bedreiging voor de gezondheid)
  • Controle verliezen over professionele of persoonlijke realiteit (bedreiging van prestaties of positie op het werk)
  • Aarzelen tussen zelf-loyaliteit versus de neiging om compromissen te sluiten over belangrijke kwesties. Of het verlangen om een ​​belangrijk idee te vervullen versus de mening van anderen voorop stellen, iets nieuws beginnen versus in een vertrouwde routine blijven.
  • Mijn best doen versus een redelijk leven leiden binnen mijn vertrouwde comfortzone.

De beloften van deze training

⤴  Versnellen van de inzet van innerlijke kracht bij het omgaan met belangrijke veranderingen of crisissituaties.

⤴  Identificeren van de negatieve bronnen die onze kracht beperken.

⤴  Onze innerlijke krachten rekruteren om met deze negatieve bronnen om te kunnen gaan en onze realiteit in de gewenste richting te sturen..

De SMA training duurt 1 dag en tijdens de training werken we, zoals je van ons gewend bent, met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Naast de processen krijg je gereedschappen om op effectieve wijze de leiding te nemen in jouw leven. Aan het einde van de training ga je naar huis met een duidelijke visie en plan, om ook in uitdagende omstandigheden sturing te geven aan jouw leven.

Praktische informatie

Data en tijden

De Source Mastery Accelerator is een 1-daagse training. 

Tijden: 9.30-18.30 uur, binnenkomst vanaf 9.00 uur. 

Prijs

De kosten voor de training bedragen € 330, – incl. BTW en lunch.

Locatie

Locatie van de training training:

Essence Trainingen
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.