Over Essence Trainingen

Wij zijn Essence en wat wij doen is mensen inspireren om hun geluk en succes op een simpele en krachtige manier te verhogen. Wat we hiermee willen bereiken is om een menselijke samenleving te creëren vanuit liefde, partnerschap en inspiratie. 

Wij geloven dat iedereen de potentie in zich heeft om het leven van zijn of haar dromen te leven en het leven te creëren wat hij of zij voor ogen heeft, klein en groot. Denk bijvoorbeeld aan relaties, werk en invulling van vrije tijd. Wat wij doen is door middel van training en coaching mensen begeleiden om hun geluk en succes in die gebieden te verhogen waar zij behoefte aan hebben. We laten de deelnemers zien hoe ze op een andere manier naar hun leven kunnen kijken en daardoor hun leven kunnen transformeren.

 

Onze werkwijze

In alle trainingen die wij geven bieden wij een combinatie van intellectueel leren en ervaringsleer. Ervaringsleer is leren door te zien en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met obstakels in jouw leven en hoe je hier op een andere manier mee kunt omgaan. Doordat je dit ziet en ervaart zijn de resultaten van de trainingen duurzaam en langdurig. Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën.

Door middel van onze trainingen willen wij mensen in staat stellen om vanuit hun eigen kracht gaan voor de dingen die belangrijk voor ze zijn. Of dat nou werk is, relaties of de invulling van vrije tijd: de deelnemers bepalen zelf waar zij aan willen werken. De tools en oplossingen die wij deelnemers bieden zijn niet alleen simpel te implementeren, maar ook krachtig in de uitwerking. Krachtig, omdat de resultaten langdurig en duurzaam zijn.

Voor meer informatie:

 

Trainers

Onze trainers worden door ervaren trainers opgeleid en begeleid en hebben jarenlange ervaring. Wat zij leren aan de deelnemers, brengen zij ook in de praktijk in hun eigen leven.

Yiftach Sagiv

Lilyan Harmsen

Cesar Lopes

 

 

Resultaten van de trainingen

Door de unieke trainingsmethode die wij hanteren behalen deelnemers eindeloos veel resultaten, zowel op korte als lange termijn.

 Meer geluk en succes in alles wat je doet.

 Verbeterde relaties met partner en familie.

 Meer zelfvertrouwen.

 Helderheid over wat jij wilt bereiken en het lef er ook daadwerkelijk voor te gaan.

 Makkelijker omgaan met obstakels en belemmeringen.

Aankomende Trainingen

Mile Runners

Geen training gepland

 

Mission Possible

Geen training gepland