Mission Possible training 

Informatie

Heb jij een droom, idee of visie die je wilt realiseren?

Dan is de Mission Possible iets voor jou. Gedurende 4 maanden ga je onder persoonlijke begeleiding jouw droom realiseren.

Vaak is er een plan of een droom, maar weet je niet waar of hoe te beginnen. Dit kan anders! Samen met jou maken we in onze training Mission Possible jouw visie duidelijk, wordt jouw plan omgezet in haalbare doelen en ga je aan het werk met een plan van aanpak met concrete stappen. Van dromen naar doen! En wil je na de training persoonlijk begeleid worden door een coach? Ook dat is mogelijk.

Over de training

Mission Possible is een krachtige training voor mensen met een droom of ambitie. Een droom die het waard is nu te realiseren. Je wilt wel, maar je weet niet hoe. Of je twijfelt of het wat voor je is, of je twijfelt of je het kunt. Mission Possible maakt het onmogelijke waar. In de training werken we aan jouw missie en visie en we dagen je uit om het maximale uit de training te halen.

Je kunt de Mission Possible inzetten voor verschillende doelen. Het belangrijkste is dat jij voor jezelf weet: ik wil meer van m’n leven maken. Ik wil er meer uithalen en ik wil anderen inspireren! Tijdens de Mission Possible maak je je droom concreet, formuleer je jouw visie en ga je die ook echt realiseren.

Dromen zijn er in overvloed. Maar hoe lang wil je nog wachten? Er zijn mensen die een eigen bedrijf willen starten. Of die juist willen gaan voor een baan waar ze volledig tot hun recht komen. Anderen willen zich inzetten voor een goed doel of een sociaal netwerk oprichten. Of in de politiek echt het verschil maken. Het Mission Possible team heeft als doel dat jij jezelf volledig kunt ontwikkelen en jouw droom gaat realiseren en daarbij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

 • Helder maken van je droom of visie.
 • Je verlangen omzetten in concrete en heldere stappen.
 • Hoe je energie, drive en focus in kunt zetten.
 • Helder hebben waar je goed in bent en waar je minder goed in bent.
 • Het opzetten van een support systeem zodat anderen in jouw omgeving jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je droom.

Resultaten hiervan zijn onder andere dat je het zelfvertrouwen en de houding hebt om jouw dromen ook echt waar te maken, anderen betrekt bij waar je bezig bent, je anderen inspireert om ook voor hun dromen en doelen te gaan, je een zelfverzekerde leider bent, je je dromen helder hebt en nog zoveel meer.

Praktische informatie

Dagen en tijden

Mission Possible is een groepstraining. Er wordt geleerd van en met elkaar. De training duurt 4 maanden met daarin 3 trainingsweekenden. Tussendoor werk je aan praktische opdrachten met directe feedback. Wil je na de training verder persoonlijk begeleid worden, dan kun je kiezen om dit samen met een coach te doen.

Weekend 1: Effective Self Management

 • Zaterdag 6 februari 2021 van 10.00 – 20.00 uur
 • Zondag 7 februari 2021 van 09.00 – 18.00 uur

Weekend 2: Communicatie (avond+dag)

 • Vrijdagavond 5 maart 2021 van 19.00 – 23.00 uur
 • Zaterdag 6 maart 2021 van 09.00 – 18.00 uur

Weekend 3: Outdoor

 • Vrijdag 2 april 2021 vertrek om 17.00 uur
 • Zaterdag 3 april 2021
 • Zondag 4 april 2021 terugkomst na 21.00 uur
 • Terugkom avond: woensdag 14 april 2021 van 19:00-23:00 uur

Weekend 4: Excellence weekend

 • Zaterdag 5 juni 2021 van 10.00 – 20.00 uur
 • Zondag 6 juni 2021 van 10.00 – 18.00 uur

Prijs

De Mission Possible training kost €2.750,- inclusief btw en exclusief vervoer en maaltijden van het Outdoor weekend.

Daarnaast is er de optie om exclusieve coaching te doen met een ervaren trainer, om zeker te zijn dat je alle tools uit de training toepast. Als je hiervoor gaat start de coaching na het derde weekend en de kosten zijn €750,- inclusief BTW.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

 

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

 

Testimonials

Testimonials