Mile runners training

Informatie

Wil je jouw dromen en doelen realiseren?

En leren om datgene wat je uit de Essence training hebt gehaald blijvend te implementeren? Dat is waar de MILE Runners training over gaat.

Deze training is voor mensen die de Essence training hebben gevolgd. Tijdens het traject werk je aan doelen, het overtreffen van je verwachtingen en krijg je ondersteuning om ervoor te zorgen dat je successen in je eigen leven realiseert. Dit alles om jou te motiveren het beste uit jezelf te halen.

Over de training

De MILE Runners training duurt ongeveer een maand. Aan het begin van je MILE, tijdens de teambuilding dag, bepaal je aan welke doelen je wilt werken. Tijdens de MILE word je gecoacht om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen en om succesvol te zijn. Op die manier kun je niet alleen je eigen doelen halen maar inspireer je jouw omgeving om ook voor hun dromen te gaan en om dingen anders te doen. Dit alles vanuit de visie: het creëren van een menselijke samenleving door liefde, partnerschap en inspiratie.

Je sluit de MILE af door te assisteren bij een Essence of Source training.

De resultaten die mensen behalen uit de MILE zijn eindeloos en divers. Wil je een indruk krijgen van wat het MILE Runners programma jou kan bieden? Op http://milerunners.wordpress.com delen MILE Runners wat zij uit de MILE halen.

Praktische informatie

Data en tijden

Voor data en tijden kun je mailen naar: assisteren@essencetrainingen.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de MILE Runners training kan door te mailen naar: assisteren@essencetrainingen.nl

Prijs

De MILE Runners training is gratis en alleen voor graduates.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

 

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

 

Testimonials

Testimonials