Essence Training

Informatie

Je geluk en succes verhogen op een simpele en krachtige manier?

Dat is waar de Essence training over gaat! Door onze bewezen en unieke trainingsmethode ga je in vijf dagen tijd op een andere manier naar je leven kijken.

Door de training zal je meer plezier hebben in dat wat je doet, meer duidelijkheid hebben over de richting die je op wilt met je leven, makkelijker en sneller keuzes kunnen maken, verbeterde relaties hebben en meer zelfvertrouwen. Benieuwd hoe je dit kan bereiken? Lees dan vooral verder.

Over de training

De Essence training duurt vijf dagen en tijdens de training werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Doordat je dit ziet en ervaart zijn de resultaten van de training duurzaam en langdurig. Ervaringen onthoud je nou eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt.

Ook krijg je simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, die jou ondersteunen om dat wat je hebt geleerd en ervaren in de praktijk te blijven brengen. De ervaringen worden ondersteund door intellectueel leren, overzichten en theorieën. Door de methode die wij gebruiken ontwikkel je de mindset om dat leven te creëren wat jij wilt.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

 • Meer mogelijkheden en oplossingen zien op die gebieden die voor jou belangrijk zijn.
 • Omgaan met conflictsituaties en onverwachte gebeurtenissen vanuit zelfvertrouwen en kracht.
 • Duidelijkheid creëren over dat wat jij wilt bereiken in je leven.
 • Fris, open en met plezier in elke situatie stappen.
 • Trouw zijn aan jezelf, ongeacht de omstandigheden.
 • Genieten van het hier en nu.

De Essence training is een waardevolle investering met een hoog geluksrendement:

Door middel van de training ontwikkel je de mindset om je geluk en succes te verhogen die uiteindelijk duurzaam en blijvend is. Dit wordt ook onderbouwd door onderzoek van een onafhankelijk onderzoeksbureau: 91% van de deelnemers aan het onderzoek schreven positieve veranderingen toe aan het volgen van de Essence training. Ook boeken deelnemers veel effectieve resultaten op het gebied van relaties, vrijetijdsbesteding en persoonlijke ontwikkeling. Lees hier een aantal verhalen van deelnemers.

Nadat je de training hebt afgerond is het gratis MILE Runner programma beschikbaar om jou te ondersteunen bij het implementeren van dat wat je hebt geleerd tijdens de training.

Praktische informatie

De Essence trainingen zijn voornamelijk in het Nederlands, maar worden ook sporadisch in het Engels gegeven. Informeer via ons kantoor naar de planning.

Dagen en tijden

De Essence training start op woensdag en eindigt op zondag. De tijden zijn als volgt:

 • Woensdag : 12.00 – ca.19.30u
 • Donderdag: 12.00 – ca. 19.30u
 • Vrijdag: 12.00 – ca. 21.00u
 • Zaterdag: 11.00 – ca. 22.30u
 • Zondag: 10.00 – ca. 21.00u

Na de training zijn er ook twee terugkomavonden. De eerste terugkomavond is meestal op de woensdag na de training. De maandag erna is meestal de tweede terugkomavonden. De eerste avond start om 18:00 uur, en de tweede avond start om 19:00 uur en beide eindigen rond 23.00 uur. Voor alle data van Essence trainingen 2020, neem contact op met ons kantoor op 020-5062070

Prijs

De Essence training kost €895,- inclusief btw.

Er geldt een korting van €200,- wanneer een pakket van de Essence en de Source training wordt geboekt. Het totale pakket kost €1945,- inclusief btw.

Eten & drinken

Je kunt je eigen eten en drinken meebrengen. Wij bieden kasten, koelkasten en magnetrons waarin je het eten kunt bewaren en kunt bereiden.

Locatie

Locatie van de training:
Essence Training
Jarmuiden 26C
1046 AD Amsterdam

 

In de directe omgeving kun je gratis parkeren.

 

Testimonials

Testimonials