Op deze pagina staat meer informatie over de maatregelen die wij tijdens onze traningen nemen ter voorkoming van verspreiding van het nieuwe Coronavirus. Het is voor ons belangrijk om een veilig leer- en werkomgeving te creëren. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat het virus zich kan verspreiden.

In het algemeen volgen wij de overheidsvoorschriften en het protocol dat is opgesteld door branchevereniging NRTO voor particuliere opleidingsinstituten.

We houden 1,5 meter afstand van elkaar, ook in de openbare en de trainingsruimtes. We attenderen je hierop met belijning en aanwijzingen van ons team. Tijdens de training en de processen vragen we de aanwijzingen van de trainer te volgen om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren.

Bij binnenkomst en vertrek vragen wij je vriendelijk om je handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil. Je kunt op verschillende plaatsen binnen het gebouw je handen reinigen met desinfectiegel.

Daarnaast zullen we bij binnenkomst een aantal vragen stellen, om te voorkomen dat het virus binnen het gebouw kan worden overgedragen. Als je verkoudheidsklachten hebt of koorts bij aanvang of tijdens de training, dan vragen we je thuis te blijven en een andere trainings datum in te plannen.

In de trainingszaal zal ten alle tijden een raam open staan voor luchtcirculatie. Daarnaast worden de ruimtes uitgebreid geventileerd na elke trainingssessie.

Ons schoonmaakteam maakt ieder uur alle openbare ruimtes en toiletten schoon. Bij het schoonmaken nemen we ook de contactpunten mee, zoals deurkrukken, trapleuningen, tafels en knoppen van de koffieautomaat mee.

Bij de registratie en aan het begin een training zal ons team de deelnemers nogmaals attenderen op de maatregelen en verder ingaan op de logistieke details.

Als je hierover vragen aan ons hebt kun je bellen met 020 506 20 70 of een mail sturen naar info@essencetrainingen.nl.