Heb je een droom? Wil je je dromen verwezenlijken? Wil je alles uit je leven halen en durf voor je dromen te gaan ?

Yiftach Sagiv, hoofdtrainer van Essence Trainingen, legt uit:

Hoe zet je je talenten en kwaliteiten in als je geen idee hebt waar je naartoe wilt? Hoe maak je je verlangens waar zonder een droom? Hoe bereik ik wat ik wil en ga ik om met mijzelf. Martin Luther King zei: ‘I have a dream’. Eerst creëerde hij zijn droom en daarna werd hij de invloedrijke persoon die hij was.

Jij kunt ook zo’n persoon zijn. Het is haalbaar voor iedereen en het is simpel.

We hebben vele graduates die dit nu aan het bewerkstelligen zijn en die voor hun dromen gaan. De meeste van hun wisten van te voren niet duidelijk wat hun droom was , maar een ding wisten ze zeker ze wilden een droom creëren en waarmaken. Het heeft hun leven totaal veranderd op een positieve manier.  

De vraag aan jou is: durf jij dit deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen?

Meer dan 60.000 personen gingen je voor de afgelopen 30 jaar en dit is wat zij hebben ervaren:

– Ik zie nu zoveel meer mogelijkheden en ik wil ze allemaal proberen
– Ik weet het beste uit mezelf te halen
– Ik ben enorm gefocust en gemotiveerd om mijn dromen te realiseren
– Ik weet hoe ik negativiteit om kan zetten in positiviteit en ik laat mij door niks en niemand tegenhouden
– Ik leef het leven waar ik altijd van droomde
– De training gaf mij zoveel inspiratie en moed om mijn dromen waar te maken
– Ik ontdekte dat ik veel meer talenten heb dan ik dacht en dit is zo’n enorme verrijking
– Ik ben een mogelijkheid en het voelt fantastisch.